Wijk bij Duurstede, 30 augustus 2021. Gisteren waren An en Gijs van Rijswijk-Starreveld 65 jaar getrouwd. Zaterdag vierden zij dat met kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Vanmiddag kwam burgemeester Meerts het paar namens het gemeentebestuur feliciteren met een mooie bos bloemen.

60 jaar getrouwd

Vijf jaar en één dag geleden vertelden An en Gijs al, bij het vorige jubileum, over hun leven met kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. U kunt dat lezen in het archief. Vanmiddag stonden zij in een gesprek met de burgemeester stil bij verschillende bijzondere ervaringen en momenten in hun 65 jarige huwelijk.

Rijkdom

Met het klimmen der jaren komen er ook wat meer lichamelijke ongemakken liet het stel weten. Blij zijn zij met de rijkdom van de familie waar ze enthousiast over vertellen. Ze prijzen zich gelukkig dat kinderen, aangetrouwden, klein en achterklein kinderen het zo goed met elkaar kunnen vinden.

Weer naar buiten

Blij is het stel dat de corona maatregelen steeds verder worden versoepeld. ’We kunnen weer naar buiten en doen weer zelf boodschappen’ laat het stel weten. Wanneer ze na de boodschappen weer moe thuis komen kijkt An graag naar de vogels in de tuin, die spartelen in de geplaatste waterbak, en surft Gijs regelmatig over het internet op zijn Ipad. De middag werd tegen 17.00 uur afgesloten met een foto met de burgemeester in de bloemrijke tuin van het briljanten paar.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha