Wijk bij Duurstede, 6 februari 2021. Mevrouw Van Groningen - Otten werd vanmiddag op een bijzondere manier door haar familie gefeliciteerd met haar 90 ste verjaardag.

Ingepakt

Met een elektrische deken in de rolstoel en één op haar buik ingepakt in dekens en een dikke jas met sjaal liet mevrouw van Groningen zich verrassen. Uit de wind achter de muren van het E&E hadden familie een tent neergezet, stroom voor de elektrische dekens en ballonnen voor de sfeer geregeld.

Auto’s

In het tentje nam mevrouw van Groningen het ‘defile’ van auto’s, waaruit de klanken van Una Paloma Blanca schalden, af wat door haar kinderen was georganiseerd. Niet alle vier kinderen, drie zoons en een dochter en hun partners, negen kleinkinderen met acht partners en de vier achterkleinkinderen konden aanwezig zijn. Kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen stopten bij de jarige en feliciteerden haar op gepaste afstand. De bloemen werden in een emmer water naast de jarige gezet. Een bijzonder kado was dat Mevrouw van Groningen vanmiddag voor het eerst haar allerjongste achterkleinkind in levende lijve zag. Om thuis deze bijzondere mijlpaal te vieren kreeg alle ‘visite’ wat lekkers te eten en te drinken mee naar huis. Een korte videoimpressie van deze heugelijke mijlpaal is te zien op onze Facebook pagina.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha