Wijk bij Duurstede, 7 februari 2019. Vanavond werden in het Revius voor de derde keer de Wijkse Ondernemersprijzen uitgereikt aan winnaars van de deelnemende ondernemers uit Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede.

Wijk in Bedrijf

Onder de noemer Wijk in Bedrijf gaven vanmiddag vanaf 16.00 uur leerlingen van het Revius presentaties en ondernemers presenteerden zich op een interactieve BedrijfsBeurs. Ruim 140 deelnemende lokale werkgevers en toekomstige werknemers ontmoeten elkaar in de aula van het Revius.

Wijkse OndernemersPrijs

Na de BedrijfsBeurs reikte burgemeester Poppens voor de derde keer de Wijkse OndernemersPrijs uit aan ondernemers uit Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede. De niet winnende genomineerden kregen een blijvende herinnering om op te hangen in hun onderneming en een bos bloemen.

Winnaars

De Wijkse Onderneming van het jaar 2019 (voor bedrijven meer dan 5 fte.) werd Plinten en Profielen Centrale De Wijkse Onderneming van het jaar 2019 (bedrijven minder dan 5 fte) werd Drukkerij den Hoed De Wijkse Winkelier van het jaar 2019 werd slagerij Zumbrink Na afloop van het officiële gedeelte werden alle aanwezigen uitgenodigd voor een netwerkborrel. Enkele foto's van het evenement staan in het fotoarchief.

Lees ook:

8 jan 2019 De genomineerden van de Wijkse OndernemersPrijs 2019 zijn bekend

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha