Wijk bij Duurstede, 3 maart 2018. Nogges heeft onderdak gevonden in het Oude Postkantoor, hoek Steenstraat en Karel de Grotestraat. Nogges is uitgegroeid tot een echt warenhuis. Het management heeft het oude gebouw helemaal intact gelaten en hebben de kamertjes in het gebouw omgetoverd tot een warenhuis met allemaal kleine afdelingen. Je vindt er makkelijk je weg, het is er warm en aangenaam om naar de spullen te kijken. Als vanouds biedt Nogges het hele scala aan spullen. Van bouquetreeks boekje tot diepvriezer en van kunst aan de muur tot een goede tweedehands fiets, en kleding, Nogges heeft een grote, ruim gesorteerde kledingafdeling; er is voor iedereen wat.

Hergebruik

Naast het centrum voor hergebruik in Wijk bij Duurstede, Nogges is veel meer dan een warenhuis; Nogges is het platform voor de vrijwilligers van Wijk bij Duurstede. Er werken er momenteel 25 vrijwilligers in de winkel, op onze pimpafdeling en bij onze kleermakerij. U kunt bij Nogges terecht om uw meubeltjes in overleg te laten stylen, u kunt ook de door ons reeds gestylde meubeltjes kopen. Ook kunt u als klant van Nogges uw kleding laten verstellen en herstellen. Deze diensten worden bemand door mensen die daar werkervaring opdoen om later goed uitgerust de arbeidsmarkt op te kunnen gaan.

Koffiehuis

Vanaf 16 maart kunt u bij Nogges afspreken met uw vriend(in) of kennis, wij openen dan ons koffiehuis, waar u eerlijke koffie kunt bestellen met een stukje appeltaart of baklava naar keuze. Nogges wil de ontmoeting van mensen faciliteren. Het koffiehuis als symbool voor het multiculturele centrum van Wijk bij Duurstede.

Kom 16 maart gerust langs en maak kennis met het nieuwe Nogges en de mensen die Nogges mogelijk maken. Om 16.00 is de officiële opening, kom langs en neem iemand mee.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha