Leersum, 18 juni 2021. Petra van Ewijk en Babs Harmsen zijn eigenaresses van Beautysalon Heuvelrug. Zij geloven erin dat het beste voor jouw huid puur uit de natuur komt. Daarom bieden ze sinds kort een Aloë vera Treatment aan. De specialisten volgden een training bij Dr. Green en gebruiken nu verse Aloë vera van de Aloë vera kwekerij in de beautybehandelingen. Het herstellend vermogen van Aloë vera is in de beautywereld algemeen bekend maar de pure toepassing zoals Dr. Green die aanbiedt is nieuw in de branche.

Ontspannen bij Beauty Salon Heuvelrug

Beauty Salon Heuvelrug is een unieke salon waar specialisaties, huidverbetering en wellness samenkomen. Er wordt naast de verse Aloë vera van Dr. Green gewerkt met het merk PUURR. Dit zijn producten vrij van parabenen, minerale oliën en dierproefvrij.

Unieke Aloë vera Treatment

Babs en Petra gebruiken de verse Aloë vera gel na het harsen of na een huid verbeterende behandelingen zoals micro needling. Maar ook als de huid iets extra’s nodig heeft. Daarnaast is het mogelijk een complete Aloë vera Treatment te boeken zodat iedereen kennis kan maken met deze unieke wonderplant. Door de gel van de Aloë vera direct na het oogsten te gebruiken worden alle werkstoffen behouden. Voor een behandeling wordt de verse Aloë vera gel uit het blad gehaald. De gel vrij is van toevoegingen en gewasbeschermingsmiddelen.

Maak kennis met de wonderplant Aloë vera

De Aloë vera die gebruikt wordt is de meest geneeskrachtige Aloë: de Barbadensis Miller, in de volksmond vaak Aloë vera genoemd. De plant staat bekend om zijn geneeskrachtige werking. De gel van de plant heeft vele werkzame stoffen en kan onder andere helpen tegen acne, huidveroudering, littekens, algemene verzorging en andere huidproblemen. De planten worden gekweekt door Dr. Green. Dit is dé Aloë vera kwekerij van Europa, gevestigd in Naaldwijk, Zuid-Holland. Bezoek hier de website van Beauty Salon Heuvelrug om een (h)eerlijke behandeling te boeken. Of ga naar de website van Dr. Green voor meer informatie over Aloë vera’s.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha