Wijk bij Duurstede, 27 oktober 2021. Vrouwenkoor Eigen Wijs uit Wijk bij Duurstede is in september weer begonnen na 1,5 jaar Corona stilte. Na zo’n tijd is het even wennen en erin komen. Met onze nieuwe en enthousiaste dirigent Pieter hebben wij er alle vertrouwen in dat we mooie, gezellige en ontroerende momenten met elkaar gaan beleven.

En daarom nodigen wij jou van harte uit om mee te zingen op onze open repetitie avonden. Kom sfeer proeven en kijk gerust of wij bij jou passen.

Ons repertoire bestaat uit hedendaagse muziek, musical- en filmmuziek en meezingers. Zowel in het Nederlands als Engels met zo nu en dan een uitstapje naar een andere taal. Pieter heeft veel zin om met ons aan de slag te gaan met nieuw repertoire dat nog ‘op de plank’ lag. Bijvoorbeeld ‘Dochters’ van Marco Borsato en ‘Perfect’ van Ed Sheeran. Ook ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen pakken we op. In een ontspannen sfeer werken we samen aan ‘schwung’ en beleving. Greetje begeleidt ons op piano.

De repetities zijn elke donderdagavond van 20 tot 22 uur. Rond 21 uur een korte pauze met thee, koffie, cappuccino… Thuis kun je trouwens ook de muziek oefenen vanaf onze website, maar we zien elkaar liever op donderdagavond. Krijg je de smaak te pakken, dan word je ingedeeld bij een stemgroep die bij jou past.

Op donderdag 4 november en 11 november zijn de open repetities van 20 tot 22 uur. In de basisschool ‘De Regenboog’, Dukdalf 28 in Wijk bij Duurstede. Vlakbij is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Meer weten? Kijk verder op https://www.vrouwenkooreigenwijs.nl of op onze Facebookpagina.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha