Wijk bij Duurstede, 13 september 2019. Met iets meer dan 540 inschrijvingen voor de vitaliteitsdagen hebben medewerkers van Wijksport en vrijwilligers de komende dagen hun handen vol aan het afnemen van de tests. Tobias Wijnmaalen, buurtsportcoach, vindt het een hoge opkomst, vergeleken met andere gemeenten is dit een record. Hij verwacht dat uit de vragenlijst en de fysieke oefeningetjes een goede screening gemaakt kan worden voor een bewegingsadvies op maat, indien nodig.

Uitgebreid programma

De fysio's, huisartsen en medewerkers van Stichting Wijksport hebben de uitvoering van de vitaliteitsdagen iets anders vorm gegeven. Toegevoegd werden o.a. voedingsconsulenten, commerciƫle partners zoals Fiestdomein die adviseert over het veilig gebruik van e-bike en er kan een bloedtest afgenomen worden.

Beweegwijzer

Precies op tijd is er ook de 'beweegwijzer & Vitaal ouder worden', in dit boekje staan 77 activiteiten uit Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede, meer dan voldoende beweegaanbod in de gemeente Wijk bij Duurstede, concludeert Tobias.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha