Wijk bij Duurstede, 16 september 2019. Dit schooljaar bestaat de havo bovenbouw 10 jaar op Revius Wijk. Reden voor een reünie vonden docent economie Zwi Hartog en teamvoorzitter Gonneke van den Heuvel. De reünie zal plaatsvinden op vrijdag 11 oktober a.s. om 15.00 uur.

Achtergrond

Tot tien jaar geleden konden leerlingen van Revius Wijk alleen de havo onderbouw doorlopen. Met het maken van plannen voor de nieuwbouw van het huidige gebouw, ontstond ook de wens voor het oprichten van een havo bovenbouw. Vanaf 2009 werd het dus mogelijk om naast een vmbo-tl diploma ook een havodiploma te behalen op Revius Wijk. Het is op deze school ook mogelijk de eerste twee leerjaren vmbo-basis/kader te volgen en de eerste drie leerjaren (tweetalig) vwo. Een compleet aanbod dus, dichtbij huis.

Korte lijnen

Er worden goede eindexamenresultaten behaald op Revius Wijk, zo behoorde de school met de havo resultaten de laatste jaren tot de beste van Nederland. De school is ervan overtuigd dat dit, naast de inzet van de leerlingen uiteraard, komt door de kleinschaligheid van de school. De school is opgedeeld in een aantal kleinere schooltjes binnen het grote gebouw; elke opleiding heeft zo zijn eigen plekje en eigen docententeam, lijntjes zijn kort en het gevoel van veiligheid en geborgenheid is groot.

Aanmelden

Ben je oud-leerling of oud-collega van de havo op Revius Wijk, ga dan naar de site om je aan te melden voor de reünie: www.reviuswijk.nl.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha