Wijk bij Duurstede, 9 augustus 2017. Door de achteruitgaande gezondheid van mevrouw verhuisde het echtpaar vijf jaar geleden van Leersum naar Wijk bij Duurstede.

Verhuizen en werk

Mevrouw werd in 1925 geboren in Driebergen en meneer in 1927 in Utrecht. Na het huwelijk in Driebergen in 1952 verhuisde het echtpaar onder andere naar Vleuten de Meern, Goes en Leersum om vijf jaar geleden neer te strijken in Wijk bij Duurstede. Meneer werkte als adjunct directeur bij het GAK en mevrouw zorgde voor het huishouden en de opvoeding van de kinderen. Het echtpaar kreeg drie zonen. De achterban is inmiddels uitgebreid met aangetrouwden, zes kleinkinderen plus aanhang en twee achterkleinkinderen.

Humor

“Moeder is en was degene met de meeste humor” laat hun zoon weten. Best wel trots verteld hij dat meneer Rhebergen nog steeds fietst en bijna dagelijks sinds kort met een rollator de deur uitgaat voor kleine boodschappen. rhebergen doornebal 20170809 0820
Afgelopen zondag vierde de familie het bijzondere jubileum in vertrouwde kring. Vanmorgen ging burgemeester Poppens langs in het E&E om het echtpaar een bloemetje te overhandigen en te feliciteren namens de gemeente.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha