Wijk bij Duurstede, 23 november 2020. Theo komt met een broodrooster bij zijn buurman en vraagt: ‘Heb je even tijd om te kijken of jij hem nog aan de praat krijgt?’ Sorry, ik sta op het punt om een weekje weg te gaan maar weet je dat er een Repair Café is in Wijk bij Duurstede? En repareren kun je leren; het is niet altijd zo moeilijk als het lijkt. De buurvrouw is er vorige maand met haar naaimachine geweest en hij doet het weer. En Frits uit deze straat met zijn senseo; ook gerepareerd.

Kom ook!

Het is iedere vierde zaterdag van de maand. Dat is dus eerdaags; 28 november. Ik heb er veel goede berichten over gehoord. Er zitten deskundige mensen die het een uitdaging vinden iets weer aan de praat te krijgen. Hebt u ook een klein mankement aan een apparaat of anderszins. Kom op zaterdag 28 november tussen 12.00 en 14.00 uur naar het Repair Café in de Wijkse Inloop (de oude bieb) aan de Karel de Grotestraat 61 in Wijk bij Duurstede. Laten we met elkaar deze wereld beetje bij beetje duurzamer maken.

Voorzorgsmaatregelen

Alle voorzorgsmaatregelen m.b.t. coronabesmetting zijn genomen. We hebben zelfs meer ruimte dan de vorige keer in het gebouw. Toch een dringend verzoek aan u om bij uw bezoek een mondkapje te dragen. U mag vooraf mailen waar u mee gaat komen of als u extra informatie wilt naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het Repair Café in Wijk bij Duurstede is iedere vierde zaterdag van de maand van 12.00 tot 14.00 uur. In de maand december is het Repair Café een week eerder i.v.m. de feestdagen namelijk 19 december.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha