Wijk bij Duurstede, 26 september 2018. Politie en ambulances rukten net na 17.00 uur massaal uit voor een incident op een grasveld aan de Keulenaar. Ook een Traumahelikopter landde vlakbij het incident. Het slachtoffer werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Gewonde

Naast het hek op een klein grasveld tussen twee bedrijven lag het slachtoffer in het gras. Het slachtoffer was met dekens afgedekt en werd aan de praat gehouden door omstanders.

Hulpdiensten

Om 17.05 uur werden politie en ambulancedienst gealarmeerd voor een incident op een grasveld aan de Keulenaar. Als eerste arriveerde een politieauto, gevolgd door een tweede en derde. Nadat een ambulance was gearriveerd kwam de Traumahelikopter aanvliegen welke vlakbij het incident landde. Ook een sololance kwam met spoed aangereden en als laatste arriveerde de officier van dienst van de GGD. Hulpverleners namen de zorg over van de omstanders. Nadat het slachtoffer was geïmmobiliseerd werd hij met vereende krachten in de ambulance gelegd en voor verder onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van het ongeval is onbekend.

Informatie

Omdat omstanders niet konden of wilden vertellen wat er was gebeurd werd om 17.47 uur contact gezocht met de politievoorlichting in Utrecht. Omdat het incident bij politievoorlichting niet bekend was werd toegezegd dat er “zo” teruggebeld zou worden. Om 19.15 uur en 19.30 uur werd nogmaals gebeld en beide keren werd het de voicemail. Zodra er meer informatie is teruggekoppeld wordt het artikel geupdate.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha